Event & Retreats Västsverige

Jordnära Retreat
Ödeborgs Slott
25-27 maj 2022 

"I den ljuvaste grönskan, i slottsmiljö, med det vackraste fågelkvitter som kan höras i maj månad, med Valboån rinnande ett stenkast från verandan. Här. Här önskar vi möta just dig. Välkommen fina du."

Sensing Yoga

Vägledd Meditation

Soundhealing & Reiki

Ceremonier

Naturvila

Föreläsning Daniel Mendoza

Budskap & Gåva

2 nätter på Ödeborgs slott

Vegansk vällagad mat & fika

I drömmig slottsmiljö på vackra Ödeborgs slott skapar vi minnen tillsammans. Minnen bestående av djupavslappnande meditation och mjukgörande Sensing yoga. Minnen av magiska ceremonier framför öppen eld, frigörande shaking till rytmisk trummusik, helande ljudbad av toner från kristallskålar och Finchas vackra stämma av melodier och sång från hjärtat. Minnen av Daniels träffande ord när han som inledning på Retreatet föreläser om vikten av godhet, medveten optimism och att lyssna på sitt hjärta, hur "det vi ger näring till växer". Minnen av fullkomlig närvaro och en känsla av sinnesro, där hjärtat är tryggt, kroppen får utrymme och själen får vila. Minnen av fin gemenskap och vackra möten, välgörande mat och spännande smaker.

3-dagars retreat med kost & logi

25-27 maj 2022, kostnad, 4990kr

Anmälan via meddelande, uppge då namn, telefonnummer och mejladress samt vilket Retreat du önskar delta på. Ett bekräftelsemejl skickas med mer info och upplägg.


Med värme

Sofia Persson, Reikimaster, meditationsledare, Sensing Yoga instruktör, massör, energiterapeut & eventarrangör. 

Gäst, Fincha Carter, Soundhealer, musiker & konstnärJordnära Retreatdag
Ödeborgs Slott
24 september 2022 

Varmt välkommen fina du till en innerlig dag på vackra Ödeborgs Slott i drömmig miljö som bjuder in till den där djupa, kärleksfulla, urkraften som vi alla har inom oss.

 För balans i kropp och själ och med fokus att stärka din egen intuition.

Den där genuina känslan av att vara närvarande i dig själv och i din kropp ska vi locka fram genom Sensing Yoga, meditation, praktisk föreläsning "Vagusnerven", rytmisk yoga med shaking och en soundhealing med ljuva toner som träffar precis där dom ska... Avslutningsvis en värmande cacaoceremoni och goodiebag.

Vi möts i värme, gemenskap och med en längtan om tillit, trygghet och med en önskan om att bejaka energin och sanningen inom oss.

Sensing Yoga

Föreläsning "Vagusnerven"

Rytmiskt Yoga & shaking

Meditation

Soundhealing 

Goodiebag "Egen ritual"

Vällagad vegansk mat & fika

Heldags retreat 

Lördag 24 september 2022, kl.10.30-18.00

Kostnad 1750 kr inkl. 11-kaffe, lunch, fika & middag

Med möjlighet att boka till övernattning & frukost för 1000 kr.

Uppmärksamma gärna "Eventpaketet" som är dagen innan, boka båda dagarna för att höja hela upplevelsen!

Anmälan via meddelande, uppge då namn, telefonnummer och mejladress samt vilket Retreat du önskar delta på. Ett bekräftelsemejl skickas med mer info och upplägg.

Med värme

Sofia Persson, Reikimaster, meditationsledare, Sensing Yoga instruktör, massör, energiterapeut & eventarrangör.

Stärk din intuition

Bollebygd 9 september 2022


Dagen som öppnar upp för en djupare kontakt till ditt inre, som skapar en expansion i ditt hjärta och stärker din alldeles egen intuition.

Genom övningar för att landa i sinne, kropp och själ öppnar vi upp för att ge dig möjlighet att nå just det som är din sanning, din egen intuition. 

Sofia öppnar dörren till ett kärlekfullt Skogsbad med naturen som terapeut samt föreläser om chakrakunskap och guidar dig i kroppens signaler.

Tillsammans skapar vi ett helande space där du får utveckla dina egna, inre förmågor och när det blir dags för ytterligare återhämtning så bjuder Emmelie in till en läkande Gongvila och intuitiv yoga.

Dagen avslutas med en fridfull och hjärtöppnande Cacaoceremoni.

Vi samlas i Timmerstugan som är en plats i skogen för läkning och djupare arbete. I studion finns allt du behöver för dagen. Vi bjuder på lunch och fika, meddela allergier.

När: 9 september kl.10-17

Var: Yoga i Timmerstugan, Stenkulla 43

Pris: 1200 kr (anmälan är bindande men kan överlåtas)

Boka din plats via meddelande eller mejla till info@yogaitimmerstugan.se

Eventpaket Ödeborgs Slott

23 september kl. 16-21

Föreläsning Daniel Mendoza

Middag & Dessert

Konsert Felicia Falck

På återseende, även denna gången gästar inspirerande författaren Daniel Mendoza och föreläser om att följa sitt hjärta, vikten av godhet, medveten optimism och att "det vi ger näring till växer."
Under kvällen får vi njuta av en alldeles ljuvlig och intim konsert med artisten Felicia Falck. Kvinnan vars ljuva stämma inte lämnar någon oberörd...

Eventpaket, 1050 kr.

Det finns möjlighet till övernattning & frukost för 1000 kr/person, detta bokas i god tid då det är begränsat antal platser.


Vernissage Martina Cronholm

Med trubadur

24 september kl.19.00-21.00

Ödeborgs Slott

"Mitt konstnärskap grundar sig i känslor och stämningar. Jag arbetar oftast med akvarell och med ett hopp om att väcka tankar kring det man ser.

Mina verk handlar ofta om personlig utveckling och om plattityder och stereotypa föreställningar som vi bär med oss. Jag döper sällan mina alster då jag vill att den som betraktar ska känna frihet till att tolka vad bilden förmedlar. Jag utgår ifrån mig själv men släpper sedan budskapet fritt till åskådaren."

- Martina Cronholm, juni 2022.

Vår ambition är att skapa en upplevelse kring hela vernissagen, en upplevelse där du tillåter dig att fångas av karaktären i Martinas alster, där dina sinnen blir påverkad av såväl doften i rummet som av musiken som spelas. Där kvällen bjuder in till fina möten och en känsla av att vara i ett värmande och öppet sammanhang, utan rätt eller fel. Bara din egen upplevelse och betraktelse, med en förhoppning av att du tillåter dig själv att uppslukas av stämningen och våga låta dina tankar och känslor sväva fritt.

Vernissage & trubadur, inklusive bubbel & tilltugg, kostnad 150 kr.

För att boka din plats, skicka mejl till:

jordnara.massage@gmail.com

Uppge då namn, telefonnummer, mejladress, vilket event som du önskar delta på samt eventuella allergier. Varmt välkommen!

Finns möjlighet till övernattning & frukost för 1000kr/person. Detta bokas i god tid då det är begränsat antal platser."Into the wild" Retreat

Ragnerud 2 juli 2022

Yoga & Skogsbad - Rekreation & Inspiration

Jordnära Hälsa & Inspiration bjuder in till ett exklusivt tillfälle med ett fåtal platser på den ytterst njutfulla plats som Ragnerud Vandringsdestination erbjuder.

Här, där Kroppefjäll bjuder in till skogsvila utöver det vanliga.

Här, där sjön lockar till svala kvällsdopp tillsammans med den värmande bastun.

Här, där svenska säsongsbaserade råvaror utgör en avsmakningsmeny som sätter ribban för kommande restaurangbesök för resten av året.

Här, där Sofia erbjuder dig ett space för att utvecklas och växa som individ och medmänniska.

Här, där svenska sommaren och gäster på hela destinationen utgör en god stämning att minnas om och om igen...

Vi möts över en heldag där fokuset ligger på dig, på din upplevelse, inom dig och utom dig. Genom det inre arbetet med "Kärleksstegen" så tillåts du att vända blicken inåt, mot kärnan, tryggheten, kärleken och urkraften som vi alla besitter.

Skogsbad med inslag av jordens element och med kontakt till våran sinnen

Sensing Yoga med naturliga rörelser på din kropps villkor

Rekreation och återhämtning för kropp och själ genom meditation och fridfull närvaro

Inspiration till att väcka glöden inom dig och ge utrymme till det levande och vilda - "Into the wild"

Dagen som du investerar i dig själv och som avslut får du med dig ett kärleksfullt budskap som är riktat till just dig...

Lördag 2 juli

Kl. 11-20
Inklusive lunch. fika & middag (lyxig avsmakningmeny)

Sköna söndag
Baldersnäs Herrgård
28 augusti 2022

 Söndagen som bjuder in till värme, avslappning och återhämtning på vackra Baldernäs Herrgård.

Sofia vägleder dig genom mjukgörande Sensing yoga, djupavslappnande meditation och frigörande rörelser med fokus på ett tillåtande och kärleksfullt sinne.
När vi känner oss följsamma i kroppen och närvarande i själen väntar den värmande bastun och inbjudande sjön som ett skönt avslut på dagen.


14.00 Sensing Yoga
15.15 Fika med bars & smoothie
15.30 Vägledd Meditation
16.15 Bastu & bad


En ljuvlig dag i augusti där du ges möjlighet att landa i kropp och själ för att åter hämta kraft och energi!


Söndag 28 augusti kl.14.00-17.00

590 kr/person

Boka din plats till info@baldersnas.com
eller ring på 0531-41213


         "Rytmiskt & Ceremoniellt"                Yoga & Soundmeditation till livemusik!     

Falkeröd - Grebbestad 18 juli 2022

Rytmisk & Dynamisk Yoga

Soundmeditation
Livemusik
Cacaoceremoni
Vegetarisk middag & kombucha från Falkeröds café


En kväll där du får känna livet i dig!
Rytmiska toner bjuder in till en flödande yogasession och tillsammans med helande soundmeditation så skapas en dynamik där kroppen får landa, sinnet bjuds in till mer närvaro och själen får dansa!Magiken uppstår som en självklarhet i Falkeröds lada...
Du bjuds på vällagad vegetarisk mat & kombucha i sommarens grönska i trädgården utanför ladan.
Avslutningsvis så möts vi i en hjärtevärmande Cacaoceremoni.


Kvällens värdar:
Sofia Persson - Jordnära Hälsa & Inspiration
Eric Amarillo - Erfaren musiker & soundhealer
18 juli kl.18.00-21.00
Kostnad: 590 kr


För att boka din plats, skicka mejl till:
jordnara.massage@gmail.com
Uppge namn, telefonnummer, mejladress, eventuella allergier samt vilket event som du önskar delta på. Hjärtligt välkommen!

"Falkeröd ligger inbäddat i ett naturreservat vilket gör Falkeröd till ett perfekt gömställe, till skillnad från vimlet nere i hamnen, bara 10 minuters promenad ner till hamnen.
Falkeröd har ett vegetariskt/veganskt trädgårdscafé och en kulturlada som används för kvällsrestaurang och event som bröllop, konserter, event, yoga och kurser.

På sommaren anordnar vi konserter i Ladan där vi även serverar naturvin och napolitanska pizzor. Ladan rymmer 150 personer, så hos oss kan gästerna ta del av intima konserter. I år lanserar vi även glamping med vårt nya koncept - TENT HOTEL. 

Förra året hade vi bland annat Moonica Mac, Christian Kjellvander, Johan Airijoki, och Bror Gunnar Jansson och Dylan LeBlanc på besök. I år kommer Sabina Ddumba, Moonica Mac, Ana Diaz, Hannes och Ellen Krauss.

Vår vision är att skapa gemenskap kring det goda i livet. För oss innebär det en levande mötesplats som fokuserar på god mat med omsorg. Glädje kring musik, dans och kulturupplevelser samt avkoppling för kropp och själ i samklang med naturen. En social mötesplats där alla får en känsla av samhörighet.
För oss är cirkuläritet viktigt. Att saker inte slängs utan återanvänds. De flesta av våra möbler och inredningar är därför byggda av återvunnet material eller köpta begagnat. Maten vi serverar är helt vegetarisk eller vegansk. Vi vill helt enkelt inspirera människor att göra bättre miljöval."

Sköna söndag på Logen

Lane Loge Uddevalla

24 april 2022 Halvdag

"Söndagen som bjuder in till värme, avslappning, återhämtning, god mat och trevligt umgänge."
Sofia vägleder dig genom mjukgörande Sensing yoga, djupavslappnande mediation och frigörande rörelser med fokus på ett tillåtande och kärleksfullt sinne.
Bästa Annette huserar i köket och skapar välsmakande, vegetarisk lunch och fika gjord på svenska råvaror. 
Dagen avslutas med en spännande seans med mediumet Christina.

Sensing Yoga

Meditation

Vegetarisk lunch & fika

Gruppseans

Goodiebag


En skön söndag i den spirande våren där du ges möjlighet att landa i din kropp för att hämta kraft och energi!

24 april, kl.10-14

Kostnad, 590 kr.

Anmälan via meddelande, uppge då namn, telefonnummer och mejladress. Ett bekräftelsemejl skickas med mer info och upplägg. Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.