Event & Retreats Sverige

Jordnära Retreatdag

Ljungskile 

Lördag 11 mars kl.10.00-15.00

En dag för återhämtning, läkning och energipåfyllning. En dag för kroppslig såväl som själslig närvaro.
En dag för att komma närmare ditt inre, ditt sanna jag och din längtan. I Jordnäras mysiga studio och med närhet till havet skapar vi tillsammans en dag med närvaro, samvaro och harmoni.

Meditation vid havet
Sensing Yoga
Soundhealing med kristallskålar och Reiki
Handskrivet personligt budskap
Lunch & kaffe/te med dopp

Det här passar dig som har en längtan om en större närvaro i livet, dig som behöver återhämtning samt för dig som önskar själslig utveckling. I ett space där du kan känna dig hållen av trygga händer och med ett fokus på transformation/förändring som fjärilen står för. Oavsett hur liten eller stor förändring som lockar dig så har jag en önskan om att du ska finna inspiration till att ta ett steg i rätt riktning. Ett steg är att i stillhet tillåta dig själv att komma nära din egna unika storhet.

Jordnära Retreatdag
Lördag 11 mars kl.10.00-15.00
Din investering, 950 kr.
Anmälan via mejl till: jordnara.massage@gmail.com
Med värme 
Sofia

Cacaoceremoni & Sensing Yoga

Hagabadet Älvstranden

Söndag 2 april kl.17.00-19.00

Varmt välkommen till denna stund att praktisera självkärlek. I denna workshop vill vi lyfta den viktigaste praktiken i livet av alla - förmågan att känna värme och kärlek till sig själv.

Genom kakaoceremoni och tillåtande Sensing Yoga guidas du in till en varm och mysig stund med fokus på dig, självkärlek och hur du kan skapa mer "Self-love" i livet. I den hjärtöppnande Cacaoceremonin för vi vidare den uråldriga traditionen av cacaon som plantmedicin och låter den representera bron mellan vårt hjärta och manifestationen.Du blir guidad genom hela processen där Sofia hjälper till att väcka en varm trygghet inom dig, och du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta.

Om ceremonin och Sensing yoga

Ceremonin består av mjukgörande Sensing Yoga, vi dricker tillsammans varm hjärtöppnande ren cacao och landar i ett meditativt varande i harmoni för att öppna flödet i kroppen och få djupare kontakt i kärleksfull närvaro med dig själv, vi tränar på mer self-love.Sensing Yoga är mjuk och inkännande yoga som hämtat inspiration från naturfolken och djurriket, med en grund i hur vi naturligt mår bra av att röra oss. Fokus ligger på återhämtning där kroppen får chans till självläkning. Vi använder rörelse för att komma djupare in till kroppen och skapa en närmare kontakt till oss själva. Sensing Yogans läkande och mjukgörande rörelser passar alla då det är naturligt, mjukt och kravlöst, det innehåller inga korrigeringar eller linjeringar och är alltid på din kropps villkor. Som en dos kärlek till dig själv!

Bokas genom hagabadet.se

Sensing & Soundhealing


Lyckorna i Ljungskile

3 april kl.18.00-20.00

Mjukgörande och läkande Sensing Yoga på din kropps villkor möter Soundhealing med kristallskålar.

Ljuvligt, innerligt och healing på flera nivåer när Sensing Yogan öppnar upp flödet i kroppen för att Soundhealingen ska kunna nå ännu djupare.

Under denna stund får du landa och vara närvarande i allt som är du, i ett tillåtande space.


Vi avslutar med lite te & tilltugg.

Sensing & Soundhealing

Ljungskile

3 april kl.18.00-20.00

Din investering, 400 kr.

Anmälan via mejl till: jordnara.massage@gmail.com

"Spirande Vår"

Sensing Yoga & Gongbad

9 april kl.10.00-12.00 Fiorina Vänersborg


Bjud in vårens härliga energi tillsammans med oss i en dynamisk Sensing Yoga och meditativt gongbad.
Här får den mjukgörande och utrensande Sensing Yogan bidra med ny energi genom mera rytmer och kroppen får röra sig i takt till musiken, med rörelser som hämtar inspiration från naturfolket och djurriket med en grund i hur vi naturligt mår bra av att röra oss.
När vi har fått känna livet och lusten i kroppen i en rytmisk yoga så drar vi ner tempot för att mjukna in i lugnare rörelser samtidigt som gongen spelas och flödet i kroppen öppnas ytterligare.
Avslutningsvis får kropp och själ vila under ett meditativt gongbad där ljudfrekvenserna skapar balans och djupavslappning.
Innan ni beger er hemåt så bjuder vi på en uppiggande shot och hälsar våren välkommen! 

9 april kl.10.00-12.00

Kostnad, 400 kr. Anmälan till fiorina.se eller tel: 0521-13145. Medtag yogamatta, något mjukare att lägga över mattan för gongbadet samt kudde och filt att lägga om dig. 

JORDNÄRA YOGAWEEKEND

Baldersnäs Herrgård 22-23 APRIL 2023

Varmt välkommen till ett helgretreat och möt våren i vackra Dalsland!
Vi bjuder in till en weekend med Sofia Persson där hon hjälper till att öppna upp flödet i kroppen genom olika sessioner av bland annat yoga, healing och avslappning.

Fördjupande yoga, meditativt skogsbad, soundhealing med gong, stärkande föreläsning och ett dopp i Laxsjön utanför sjöbastun är bara några av punkterna som står på programmet när Sofia besöker oss i vår. Herrgården står för en god natts sömn och välsmakande hälsosam mat och fika medan trädgården bjuder på vårblommorna och fågelsången. Unna dig själv en vårdande helg du bär med dig under en lång tid framöver.

Du får:
*Lunch
*Hälsofika x 2
*2-rätters
middag
*Sjöbastu
*Boende & frukost
*Sessioner & föreläsning

Pris 3495:- p/p i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg 350:-
Bokning sker till oss på Baldersnäs herrgård. Hoppas vi ses!
För mer information, kontakta oss på
Baldersnäs herrgård - info@baldersnas.com / 0531 - 41213.
Mer och detaljerad info kommer på mail vid bokning.

Yogavandring & Soundhealing

Bredfjället i Ljungskile
30 april kl.11.00-14.00
Inklusive lunch i det fria

På natursköna Bredfjället landar vi i kroppen och möter våra sinnen under en mjukgörande och stundtals pulshöjande Yogavandring i den vackra Västkustskogen. 
Vi utgår från Bredfjällets parkering och njuter av en mysig stund i naturen tillsammans, med flödande yogarörelser hämtat från Sensing Yogan och ett avslappnande skogsbad där kroppen får återhämtning och du tillåts att bada i sinnesintrycken från skogen.

Detta tillsammans med en ljuvlig avslutning där du fullkomligt får släppa taget liggandes i mjuk mossa och till toner från kristallskålarna i en balanserande soundhealing.

De bevisade hälsofördelarna av att skogsbada är många, färre stresshormoner, sänkt blodtryck, djupare andning och lugnare hjärtslag. Det går helt enkelt ut på att "bada" i sinnesintryck från skogen utan att göra, fokus ligger på att vara. Att få terapi i mötet med naturen.
- Jag är guiden, skogen är terapeuten. Mitt jobb är bara att öppna dörren - skogen bistår med resten. Ömsesidig kontakt med naturen är läkande vid stress och depression. 

Yogavandring & Soundhealing
Bredfjället i Ljungskile
30 april kl.11.00-14.00
Din investering, 450 kr, inklusive lunch.
Anmälan via mejl till: jordnara.massage@gmail.com

Rytmisk Yoga & Saranja Ceremoni

Skogen, Bredfjället i Ljungskile

1 Maj kl.16.00-18.00

Fira in våren med en härligt rytmisk yoga inspirerad av Sensing Yogan och hur vi naturligt mår bra av att röra oss.

Med rörelser som ligger naturligt i våra kroppar och som är hämtade från naturfolket och djurriket.

Här får delar som vaggande och gungande rörelser utrymme tillsammans med frigörande shaking och afrikanska beats, mitt ute i granskogen.

Skogen som bistår med läkning, i en hållande och trygg atmosfär.

Rytmerna får gradvis stilla sig och då väntar en vacker och innerlig Saranja Ceremoni i tystnad med cacao och en Embraced Journey Cirkel där du är fullkomligt trygg i ett tillåtande space. En ceremoni där vi väcker glöden i oss, hämtar kraft och låter vårt inre ljus stråla.

Rytmisk Yoga & Saranja Ceremoni. Bredfjället, Ljungskile.

1 maj, kl.16.00-18.00. Investering, 350 kr.

Anmälan via mejl till: jordnara.massage@gmail.com


Föreläsning Daniel Mendoza

 Ödeborgs Slott

NYTT DATUM KOMMER

På återseende, även denna gången gästar inspirerande författaren Daniel Mendoza och föreläser om betydelsen av att följa sitt hjärta, vikten av godhet, medveten optimism och att "det vi ger näring till växer." 

Efter en önskan om ett fokus på kärleksrelationer föreläser Daniel denna gången med ett fokus på hur allt börjar med kärleken till oss själva. 

"Vet ni inte vem Daniel Mendoza är? Ni borde göra det. Hans levnadsöde, medvetna livsförvandling och, som ett resultat, mogna optimism är en välbehövlig injektion framtidstro för vilken skolklass, arbets- eller ledningsgrupp som helst. Han är den första talare som under mina 24 år som lärare som har "tystat" hela aulan. Det säger någonting." - Peter von Porat, Per Brahegymnasiet, 4/2-2020.


Föreläsning, 60 minuter. Kostnad, 300 kr. Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.