Event & Retreats Västsverige

"Kvinnohälsa" 
Föreläsning med Emma Björndahl 

Slottsvillan Ödeborg 6/11 

kl.15.00-18.00

Som holistisk hälso- & livsstilsterapeut arbetar Emma utifrån ett holistiskt synsätt vilket innebär att hon ser kroppen som en helhet, hur hela kroppen hänger samma, både mentalt, fysiskt och emotionellt. Detta för att inte enbart se till symtomen och lindra det utan i stället finna grundorsaken till varför problemen uppstått och arbeta utifrån det. Emma kommer under dessa timmar grotta ner sig i våra hormoner och hur vi kvinnor kan leva i mer harmoni med oss själva, vår kropp och våra cykler med konkreta verktyg och nycklar som hjälper oss till detta. Allt från kost till livsstilen i övrigt. När ni är klara här vill Emma att ni skall känna er trygga med vad just DU behöver för att uppnå en hormonell balans och att du skall ha mer kunskap om din kropp och hur den fungerar.

Är du trött på att varje månad lida av din PMS? Önskar du komma till grunden med din oregelbunden menscykel? Eller blöder du för mycket? Inget alls? Lider du av PCO/PCOS? Är du i övergångsåldern och vill lära dig mer om hur du kan hindra klimakteriesymtom? Eller kanske du bara likt Emma är supernördig när det kommer till kvinnohälsa och vill lära dig allt du kan. DÅ är detta något för dig! 

Föreläsning 3 tim inkl. fikapaus,  490 kr.

Boka din plats via mejl till: jordnara.massage@gmail.com 

Vintermys Slottsvillan Ödeborg 21 november kl.18-21 Cacaoceremoni & Gongbad

"Vintervila"

Sensing Yoga & Vindspelsmeditation
På Jenniesmassage Bengtsfors
Onsdag 7 december kl.18.30-20-00

Varmt välkommen till en kväll där Sensing Yogan får bistå med sina naturliga och mjukgörande rörelser för att skapa mera rörlighet i kroppen och harmoni till knoppen.
Under den 90 minuter långa sessionen så leds du med guidning av Sofia in i en berörande meditation och under djupavslappningen så får dina sinnen njuta av glittrande toner från Koshi vindspel tillsammans med dofter som påminner om vinter och juliga barndomsminnen.
En kväll i vintervila.

Avslutningsvis så njuter vi av en kopp värmande Golden milk tillsammans! Kostnad, 350 kr/person. 

Sensing Yoga
Grunden i denna härliga yogaform är så vi alltid varit ämnade att röra oss, rörelser som redan ligger i vår kropp. Sensing är så naturligt, mjukt och kravlöst, det innehåller inga linjeringar eller korrigeringar och är alltid på din kropps villkor. Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi påverkar också vår vagusnerv att lära sig att börja självreglera för att kunna hantera stress och trauman bättre. Sensing är kärlek inifrån och ut och något alla har inom sig!
Sensing Yogan är en underbart mjuk rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och i vila. Det är också en tanke om hur vi alltid sedan urminnes tider naturligt varit i rörelse med långa perioder av återhämtning och vila emellan. 

Anmälan via mejl till: jordnara.massage@gmail.com 
 Sofia & Jennie 

Luciamys på Brödbacken

Yoga & Glöggkväll i Ljungskile
13 december kl.17.30-20.00

Varmt välkommen till en mysig och innerlig kväll på fina Brödbacken i Ljungskile!

En kväll i gnistrande Luciaanda där du genom guidning av Sofia leds ner i en mjukgörande Sensing Yoga och återhämtande meditation.
Sensing Yogan grundar sig i hur vi naturligt mår bra av att röra oss och har hämtat sin inspiration från naturfolket och djurriket. Något som passar alla och som vi alla har inom oss! Här tillåts du att landa tryggt i decembermörkret och fylla på med ny energi.
Efter yogan myser vi vidare i den magiska ladan där Christina förser oss med kvällsfika och glögg för att bjuda in julkänslan till våra sinnen. 
En Luciakväll med fokus på att landa inför julens festligheter och ta tillvara på Lucias strålande energier.


Hjärtligt välkommen!


Portarna öppnas kl.17.30, ni har då möjlighet att kika runt i den fina kristallbutiken som drivs av Rebecka på Roots Design.
Kl.18.00 Sofia inleder yogan i den harmoniska salen på andra våning. 
Kostnad, 450 kr. Anmälan via mejl till: 
jordnara.massage@gmail.com

Jordnära Retreat

28-29 januari
Slottsvillan Ödeborg

Sensing Yoga

Saranja Ceremoni

Soundhealing

Meditation

Helande Yoga

Vegetarisk/vegansk kost
Goodiebag

Återigen möts vi i en varm och genuin gemenskap där vi skapar vi själslig läkning och kroppslig återhämtning. Med vackra möten där tillvaron är tillåtande och här kan du fylla på med energi och komma närmare dig själv. Närmare kontakt till ditt inre och din sanning. Att leva utifrån hjärtats röst...Med guidning och ljus från Sofia i fullkomlig närvaro är du välkommen att med ett öppet sinne möta självkärleken och skapa minnen för livet.

Jordnära Retreat
28-29 januari 2023
Inklusive kost & logi, 2900 kr.
Varmt välkommen med din anmälan via mejl till:

"Ligtning Spaces" 

Energimedicin & Chakrakunskap

Slottsvillan Ödeborg 

19 december kl.17-21

Lär dig en grund i energimedicin och hur du genom kunskap om våra chakran kan förstå dig själv bättre. 

Under kursen så får du prova på healing och att använda pendel som ett hjälpmedel och förlängning av din intuition. Vi går igenom vad energimedicin är och vad våra chakran (energicentran) står för fysiskt, psykiskt och själsligt. Genom den kunskapen så kan vi bättre förstå hur allt hänger samman och se oss själva som en helhet. 

Vi kommer även att göra en energihöjande meditation som skapar ett högre medvetande till dig själv och tillsammans stärker vi ljuset som redan finns inom dig - "Lightning Spaces". 

Du får även med dig en bok i Chakraenergi samt en egen pendel för att fortsätta din intuitiva resa.

Kurs 4 timmar inklusive fika & material, 790 kr.

Boka din plats genom att skicka ett mejl till: jordnara.massage@gmail.com

Saranja Retreatet 3-dagar

Slottsvillan Ödeborg 18-20 Maj 2023

Sensing Yoga

Workshop Anti-inflammatorisk kost

Meditation

Helande Yoga

Breathwork

Energimedicin

Cacao & despachoceremoni

Gongbad/Soundhealing

Goodiebag

Vegetarisk/vegansk lunch & middag, rawfika. 

Mer info och utförligare beskrivning kommer...

3-dagars retreat inklusive kost & logi 5990 kr.

Förboka din plats redan nu via mejl till:

jordnara.massage@gmail.com


Föreläsning Daniel Mendoza

 Ödeborgs Slott

NYTT DATUM KOMMER

På återseende, även denna gången gästar inspirerande författaren Daniel Mendoza och föreläser om betydelsen av att följa sitt hjärta, vikten av godhet, medveten optimism och att "det vi ger näring till växer." 

Efter en önskan om ett fokus på kärleksrelationer föreläser Daniel denna gången med ett fokus på hur allt börjar med kärleken till oss själva. 

"Vet ni inte vem Daniel Mendoza är? Ni borde göra det. Hans levnadsöde, medvetna livsförvandling och, som ett resultat, mogna optimism är en välbehövlig injektion framtidstro för vilken skolklass, arbets- eller ledningsgrupp som helst. Han är den första talare som under mina 24 år som lärare som har "tystat" hela aulan. Det säger någonting." - Peter von Porat, Per Brahegymnasiet, 4/2-2020.


Föreläsning, 60 minuter. Kostnad, 300 kr. 

Kom gärna 15 minuter före utsatt tid. Uppmärksamma gärna retreatdagen som är dagen efter, boka båda dagarna för att höja hela upplevelsen!


Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.