Klientens ord

Behandling/Healing

"Att få reikibehandling är toppen för mig som har svårt att varva ner och slappna av. Hos Sofia känner jag mig alltid trygg och varje behandling är som en ny, berikande upplevelse. Hennes intuitiva vägledning och stärkande energi gör mig lika imponerad varje gång och jag känner mig alltid stärkt efter våra möten."

"Kan varmt rekommendera healing hos Sofia. Kände mig fantastiskt harmonisk och fylld med ljus och positiv energi efteråt."

"Sofia skapar en trygg och kärleksfull atmosfär, där finns det utrymme att utforska allt som man är. När jag fick Reikibehandlingen upplevde jag att värme och ljus spred sig i kroppen, det kändes som att all stagnerad energi åter började flöda fritt. Jag hamnade i en rofylld djupavslappning och efteråt kände jag mig balanserad och klarsynt. Budskapen jag fick av Sofia efter behandlingen stöttade mig vidare på min resa och det är ord som jag fortfarande återkommer till. Dagarna efter upplevde jag att min kropp och själ var i harmoni, vilket gjorde det lättare för mig att möta sådant som tidigare kändes svårt. Jag rekommenderar alla att testa en Reikibehandling på Jordnära Hälsa & Inspiration."

Vägledda cirklar

"Måste ärligt säga att du som person ger stort mervärde till yoga/meditation m.m. Med entusiasm, värme, energi, omtanke så trivs man och kan vara sig själv."

Retreats

"Retreat i Ödeborg. Det har varit en Kristi himmelsfärd med inslag av Daniel Mendoza, Eric Amarillo, sound healing, yoga, meditation, samtal, veganmat, orakelkort, fika, chakran, reiki healing, cacaoceremoni, pendel, kristaller, skratt och fina energier i sallskap med strålande Sofia - tillika Jordnära Hälsa & Inspirtion - Tack!"