Chakraterapi-programmetFör dig som önskar en förändring livet, släppa på blockeringar i energikroppen och nå djupare till ditt inre. Chakrakunskap, meditationer, vägledd andning och healing är delar i den processen som du kommer ta del av i detta programmet. Enskilda möten där du genom guidning av Sofia kan släppa taget, öppna upp och stärka din inneboende kraft och med kunskap om ditt chakrasystem skapas en förståelse för din livsväg.

Den så betydelsefulla andningen andas vid varje tillfälle som ett verktyg och med en vägledning kan du expandera i ditt medvetande genom aktiverande meditationer.
Vid varje möte lägger vi fokus på ett energicentra i taget, för att fördjupa din förståelse till din kropp och stärka tilliten till dina signaler.
Reikihealingen stärker din livsenergi och bidrar till en balansering fysiskt, psykiskt och själsligt.

Chakrakunskap
Reikihealing
Meditationer
Andning
Inspiration

Under programmets gång ges du även möjlighet att delta på retreats och event till en lägre kostnad. Du tilldelas även en bok i chakraenergi som ett komplement att kunna använda i ditt hem. Vid varje session så möts vi i 90 minuter för att ge dig tid att landa och kunna ta till dig den kunskap som finns redo för dig.


Boka ett kostnadsfritt första samtal för att känna om detta är rätt för just dig.
Programmet består av 7 tillfällen, regelbundna kursstarter på plats i Ljungskile.
Din investering, 5900 kr. Te & frukt ingår vid varje möte. Allt finns på plats, du är varmt välkommen precis som du är.